ukenru
ukrayina-planuye-rozshiriti-sferu-vplivu-v-sviti-zelenskiy

Україна планує розширити сферу впливу в світі – Зеленський

 • 402513 переглядiв

КИЇВ. 23 грудня. УНН. Україна має розширити географію свого впливу в світі. Для цього планується створення українського Агентства міжнародної допомоги. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський під час свого виступу на Конференції послів України “Війна і нові горизонти у світі”, передає УНН.

Цитата

«Потрібно вивести на новий рівень спроможності України в зовнішній політиці. Нам потрібен такий інструмент, який дозволить нашій державі бути суб'єктом реагування на кризові ситуації в світі. Наша присутність має бути відчутною усім, а в нашій допомозі мають бути зацікавлені всі. Для цього ми готуємо створення українського Агентства міжнародної допомоги, яке розширить географію нашого впливу і створить додаткові лінії співпраці з партнерами. Як ми забезпечуємо стійкість нашій державі разом з партнерами, так само можемо допомогти іншим державам зберігати і розвивати стійкість. Як приклад, ми можемо розглянути нашу співпрацю з партнерами в галузі продовольчої безпеки, діджиталізації і кіберзахисту», – повідомив Зеленський.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський обговорив з президентом Польщі Анджеєм Дудою стратегічні плани на майбутнє, двосторонні відносини та взаємодії на міжнародному рівні у 2023 році.

Українські Національні Новини

Політика