ukenru
ukrayina-ne-maye-inshogo-viboru-zelenskiy-pro-peregovori-z-putinim

Україна не має іншого вибору: Зеленський про переговори з путіним

 • 870247 переглядiв

КИЇВ. 9 квітня. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна не має іншого вибору, jкрім як сісти за стіл переговорів з рф. Про це він сказав в інтерв'ю Bild, додавши, що лише російський президент владимир путін вирішує, коли закінчиться війна, повідомляє УНН.

Цитата

"Сьогодні Україна не має іншого вибору, окрім як сісти за стіл переговорів. У росії жодна інша сила не в змозі зупинити цю війну. Він (путін – ред.) один вирішує, коли закінчиться ця війна", - сказав Зеленський.

Доповнення

Раніше Зеленський повідомляв, що готовий зустрітися з володимиром путіним віч-на-віч і назвав пріоритетні питання: припинення війни, окупований Крим та Донбас.

Також Зеленський заявляв, що є речі, про які йому з путіним треба спробувати домовитися.

Як раніше повідомляли ЗМІ, президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що Володимир Зеленський і володимир путін в цілому позитивно ставляться до ідеї зустрітися особисто.

Радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк наголошував, що зустріч президентів України Володимира Зеленського та росії володимира путіна є неминучою для закінчення війни, документи для такої зустрічі готують на переговорах делегації.

Українські Національні Новини

Політика