ukrainskym-viiskovym-postupovo-vdaietsia-vytisniaty-rosiiskykh-okupantiv-z-kharkivshchyny-zelenskyi

Українським військовим поступово вдається витісняти російських окупантів з Харківщини - Зеленський

 • 33406 переглядiв

Президент Зеленський заявив, що українські війська поступово витісняють російських окупантів з Харківської області, спираючись на звіти військових.

Президент України Володимир Зеленський після доповідей військових заявив, що Силам оборони вдається поступово витісняти окупанта з Харківщини, передає УНН.

"... доповіді військових. Прозвітували щодо фронту: передусім Покровський та інші напрямки на Донеччині. Також Харківщина. Вдається нашим силам поступово витісняти окупанта з Харківщини. Дякую за це кожному воїну, кожному підрозділу, які чітко виконують поставлені завдання. А особливо тим, які ще й поповнюють наш обмінний фонд російськими солдатами", - повідомив Зеленський під час вечірнього відеозвернення.

Кількість бойових зіткнень по всій лінії фронту зросла до 88: на Покровському напрямку ворог атакував 36 разів - Генштаб16.06.24, 20:35

Нагадаємо

Президент Володимир Зеленський після повернення до України провів засідання Ставки і заслухав звіти керівників усіх складових Сил оборони України. Серед доповідачів був і командувач Сил безпілотних систем Вадим Сухаревський.

Популярні

Новини по темі