ukenru
ukrainska-rozvidka-khoche-znyshchyty-krymskyi-mist-u-pershomu-pivrichchi-tsoho-roku-the-guardian

Українська розвідка хоче знищити Кримський міст у першому півріччі цього року - The Guardian

 • 75539 переглядiв

Україна планує зруйнувати Кримський міст у першій половині 2024 року, за словами анонімних чиновників української військової розвідки ГУР, на яких посилається The Guardian.

Цьогоріч Україна хоче знищити кримський міст, тож спецслужби вже готуються до нової атаки. Про це з посиланням на анонімних високопосадовців в ГУР пише The Guardian, передає УНН.

Деталі 

Високопоставлені представники ГУР заявили виданню, що руйнація мосту "неминуча". Також джерела The Guardian впевнені, що найближчим часом Україна  зможе вивести з ладу міст.

Ми зробимо це в першій половині 2024 року

- впевнений один зі співрозмовників видання.

Він впаде: Буданов про Кримський міст25.02.24, 15:38 • [views_0]

Зазначається, що у голови розвідки Кирила Буданова вже є "більша частина коштів для досягнення цієї мети". Він дотримується плану, схваленого президентом України Володимиром Зеленським, щодо "мінімізації" військово-морської присутності Росії в Чорному морі.

Доповнення

У виданні відзначили, що москви міст це символ "повернення" півострова до складу рф, яке путін вважає одним із своїх найбільших політичних досягнень.

Натомість для Києва міст - символ незаконної анексії Кремля. Очевидно, що його руйнація не тільки підніме бойовий дух, а й послабить військову логістику рф.

Незрозуміло, як розгортатиметься українська атака, і є серйозні сумніви щодо того, чи здатне ГУР провести спецоперацію проти такої добре захищеної цілі. росія вжила масштабних заходів для захисту мосту, посиливши протиповітряну оборону та розгорнувши "баржу-мішень" як приманку для керованих ракет

- заявили у The Guardian

росія не зможе захистити Кримський міст через винахідливі спецоперації СБУ - розвідка Британії19.10.23, 11:08 • [views_221625]

Нагадаємо

Голова СБУ Василь Малюк заявив, що Кримський міст "приречений" після успішних атак морських безпілотників СБУ, які підірвали його уявну невразливість і вплинули на російську логістику.