ukraina-yak-tryher-dlia-proiektu-antyrosiia-ye-konspirolohichnoiu-teoriieiu-rf-propahandy-spravdi

"Україна як тригер для проєкту "антиросія" є конспірологічною теорією рф-пропаганди – SPRAVDI

 • 33193 переглядiв

Україна веде оборонну війну проти російської агресії, а заяви про західний "антиросійський" проект, який використовує Україну як спусковий гачок, є конспірологічною теорією, вигаданою російською пропагандою.

Не відповідає дійсності те, що фінальна мета проєкту "антиросія" для країн Заходу та українських політиків полягає в тому, що Україна має лише стати тригером системних змін всередині рф. Україна веде оборонну війну, а наслідки для держави-агресора є результатом злочинної політики кремля. Про це зазначає Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передає УНН.

Деталі

Захід руками України хоче розбити росію на 10-20 частин. Це – неправда

 – ідеться у дописі ТГ-каналу SPRAVDI.

Спростування та пояснення Центру:

Брехня: фінальна мета проєкту "антиросія" для країн Заходу та українських політиків полягає в тому, що саме Україна має стати тригером, який призведе до системних змін всередині рф. У дописі SPRAVDI йдеться, що таке з посиланням на політолога костя бондаренка пишуть пропагандисти кремля.

Це частина кремлівського наративу, що в Україні москва нібито воює з "англосаксами" і НАТО, а не проти українського народу.

Мета – виправдати геноцидальну війну та переконати українців, що "їхній головний ворог – у Вашингтоні, а не у москві".

російська дезінформація стверджує, що Україна планує депортувати харків'ян - SPRAVDI07.03.24, 06:37

Правда: заяви про те, що Захід нібито реалізує в Україні "проєкт антиросія" з метою розвалу рф – це давня конспірологічна теорія, вигадана російською пропагандою, зазначає Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Насправді ж, підкреслює Центр, Україна веде оборонну війну і всі наслідки, які вже спіткали та ще спіткають державу-агресора в майбутньому, будуть винятково результатом злочинної та авантюрної політики кремля, а не міфічної "змови Західних еліт".

ОБСЄ визнала дії рф геноцидом українського народу30.06.24, 10:47

Ігор Тележніков

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Понад 550 дітей загинули через збройну агресію рф - ОГП

     • 24751 переглядiв

    ОБСЄ визнала дії рф геноцидом українського народу

     • 25285 переглядiв