udar-rf-po-budinku-v-umani-zaversheno-rozbir-zavaliv-pershogo-poverkhu

Удар рф по будинку в Умані: завершено розбір завалів першого поверху

 • 681307 переглядiв

КИЇВ. 28 квітня. УНН. В Умані у Черкаській області рятувальники розібрали завали під'їзду будинку в який влучила російська ракета. Завершено розбір завалів першого поверху. Про це повідомила речниця Головного управління ДСНС України у Черкаській області Юлія Норовкова в ефірі одного з українських телеканалів, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Станом на 19:17 розібрані завали під'їзду. Ми завершили розбір завалів першого поверху. Перейшли до розбору завалів підвального приміщення», - розповіла Норовкова.

Вона повідомила, що ймовірно у сусідньому під'їзді на сьомому поверсі можуть знаходитися люди.

«Ми працюватимемо всю ніч, стільки, скільки знадобиться, аби розчистити завали та знайти там людей», - додала Норовкова.

Доповнення

Сьогодні о 4:30 ранку ворог завдав ракетного удару зокрема по Умані. Одна з ракет потрапила у житловий дев'ятиповерховий будинок. У цьому будинку практично знищено перший під'їзд. За попередніми даними, у цьому під'їзді проживали 109 осіб, 46 квартир, з них 27 повністю знищені.

В Черкаській області оголошують триденну жалобу.

Кількість жертв нічного ракетного удару російських військ по Умані у Черкаській області зросла до 23 - знайдено тіло ще однієї дитини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Франція рішуче засудила останні удари росії по Україні

     • 385465 переглядiв

    На Львівщині реставрують найдавнішу дерев'яну церкву

     • 785092 переглядiв