udar-po-126-y-gvardiyskiy-brigadi-rf-u-krimu-vidomo-pro-kilka-desyatkiv-vbitikh-ta-poranenikh-rosiyan

Удар по 126-й гвардійській бригаді рф у Криму - спільна операція СБУ та ЗСУ. Відомо про кілька десятків вбитих та поранених росіян

 • 1122820 переглядiв

КИЇВ. 25 серпня. УНН. Сьогоднішній удар по 126 бригаді Чорноморського флоту рф - спільна спецоперація військової контррозвідки СБУ та ЗСУ. Як повідомляють джерела УНН в СБУ, по окупантах успішно відпрацювала група безпілотників.

Деталі

За словами співрозмовника УНН, наразі вже точно можна говорити про кілька десятків вбитих та поранених росіян. Було уражено й місця зберігання боєприпасів. Також зазнала серйозних пошкоджень військова техніка.

"Окупанти виявилися абсолютно неготовими до такої спецоперації СБУ та ЗСУ. Нашим безпілотникам вдалося обійти всі системи захисту ворога. Тож, джерела в СБУ прогнозують ще більше сюрпризів для окупантів у майбутньому", - повідомило джерело УНН.

Раніше

Раніше телеграм-канал "Крымский ветер" повідомив, що у Сімферопольському районі тимчасового окупованого Криму повідомляють про “приліт” по місцю дислокації 126-ї окремої гвардійської бригади берегової оборони чорноморського флоту рф.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти атакували Нікополь: загинув 59-річний чоловік

     • 538268 переглядiв

    Спалах хвороби легіонерів у Польщі забрав життя п'яти осіб

     • 2112418 переглядiв