uchast-zelenskoho-u-samiti-g7-nykoforov-rozpoviv-pro-shcho-hovorytymut

Никифоров підтвердив участь Зеленського у саміті G7: про що говоритимуть

 • 27061 переглядiв

Прессекретар президента України Сергій Никифоров заявив, що хоча не може підтвердити фізичну присутність президента на саміті G7, він точно візьме участь у заході. Основні теми саміту охоплюватимуть збільшення оборонної підтримки, розвиток коаліції винищувачів, а також кроки для пришвидшення поставок F-16 та систем протиповітряної оборони. Про це він сказав в ефірі телемарафону, передає УНН.

За словами Никифорова, з початку війни Офіс Президента не підтверджує та не спростовує участь Президента в міжнародних заходах з причин безпеки.

"Я не можу підтвердити чи спростувати, що президент візьме участь саме фізично на саміті G7, але в будь-якому випадку участь його там буде" - сказав прессекретар президента.

Він додає, ключовими темами стануть: нарощення оборонної підтримки, розвиток коаліції винищувачів, кроки для пришвидшення поставки F-16 та ППО

"На G7 ми очікуємо ключових рішень" - зазначив Никифоров.

Нагадаємо

Президент Володимир Зеленський візьме участь у саміті "Групи семи", який відбудеться 13-15 червня в місті Бриндізі на півдні Італії, підтвердила прем'єр-міністр Італії Джорджія Мелоні.

Популярні

Новини по темі