ukenru
uchasniki-smoloskipnoyi-khodi-zavershili-miting-ne-dochekavshis-avakova

Учасники смолоскипної ходи завершили мітинг, не дочекавшись Авакова

 • 11223 переглядiв

КИЇВ. 29 листопада. УНН. Активісти завершили смолоскипну ходу з приводу 5-ї річниці розгону Євромайдану, не дочекавшись, поки до них вийде міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Про це повідомляє кореспондент УНН з місця події.

Учасники смолоскипної ходи після невеликого мітингу під стінами МВС і перемовин з представником відомства вирішили завершити акцію, не дочекавшись очікуваного протягом років звіту правоохоронців про хід розслідування злочинів на Майдані у 2013-2014 роках. Зокрема вони вимагали, щоб до них вийшов очільник МВС Арсен Аваков, однак він цього не зробив, як і всі попередні роки.

"До прокуратури йти не будемо – не бачу сенсу", - підкреслив один з організаторів заходу.

При цьому учасники ходи забрали свої смолоскипи, які вони перед цим установили в снігу, згорнули прапори й залишили вулицю Богомольця, де розташована будівля МВС.

Нагадаємо, у центрі Києва сьогодні пройшла смолоскипна хода активістів, присвячена 5-тій річниці розгону Євромайдану.

Як раніше повідомляв УНН, в Києві 21 листопада відзначили День Гідності та Свободи на честь початку двох революцій, та вшанували Героїв Небесної сотні поминальним молебнем та покладання квітів. Вшанувати загиблих прийшло менше півсотні осіб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП