u-zsu-pidtverdili-scho-prosunulisya-do-zaliznichnoyi-liniyi-na-pivnich-vid-klischiyivki

У ЗСУ підтвердили, що просунулися до залізничної лінії на північ від Кліщіївки

 • 206584 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. В ефірі телемарафону начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш підтвердив заяву Інституту вивчення війни (ISW) про те, що ЗСУ просунулися до залізничної лінії на північ від Кліщіївки Донецької області, пише УНН.

Цитата

«На південному напрямку поблизу Бахмуту ми продовжуємо свої наступальні дії. І вже окупанти у своїх z-каналах починають істерити про те, що їм доводиться втрачати свої позиції на південь від Бахмуту, що обстановка для них там максимально складна і не зручна. Вони вже починають з цієї інформації, яку вони поширюють відходити до траси Бахмут - Горлівка і збираються закріплятися там, проте вони змогли замінувати там територію, там досить великі мінно-вибухові поля. І зараз на деяких ділянках ми вже зайшли за залізницю, закріпилися та продовжуємо наносити вогневе ураження по противнику»,- сказав Ілля Євлаш.

Доповнення

Американський інститут вивчення війни заявив, що геолокаційні кадри, опубліковані 15 жовтня, показують, що українські сили незначно просунулися до залізничної лінії на північ від Кліщіївки (7 км на південний захід від Бахмута). 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: окупанти активізують спроби оточити Авдіївку – ISW

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Європарламент підтримав 50 млрд євро допомоги Україні

     • 384300 переглядiв

    На Дніпропетровщині у будинку стався вибух

     • 248761 переглядiв

    Премʼєр Угорщини Орбан зустрівся з путіним у Пекіні

     • 316136 переглядiв