ukenru
u-zoni-oos-cherez-vorozhi-obstrili-poraneno-odnogo-viyskovogo

У зоні ООС через ворожі обстріли поранено одного військового

 • 9404 переглядiв

КИЇВ. 22 березня. УНН. З початку поточної доби станом на 12:00 на Луганському напрямку зафіксовано три ворожих обстріли, внаслідок яких було поранено одного українського військового. Про це під час брифінгу повідомив спікер прес-центру Міноборони полковник Максим Праута, передає кореспондент УНН.

“За наявною інформацією, від початку поточної доби станом на 12:00 бойовики тричі порушили режим "тиші". Внаслідок ворожих обстрілів один український військовий отримав поранення", - сказав Праута.

За його словами, близько 1-ї ночі ворог обстрілював опорний пункт підрозділу Об’єднаних сил у районі населеного пункту Золоте-1 з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"О 7-й ранку з боку окупованого Калинового одночасно ворогом зі 120-х мінометів були обстріляні позиції українських військ, обладнані неподалік Новозванівки та Новоолександрівки. У бік наших військових загалом було випущено 40 мін", - розповів Праута.

Нагадаємо, 21 березня противник сім разів порушив режим припинення вогню, при цьому чотири рази застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, та витратив 40 мін калібрів 120 та 82 мм.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП