u-zaporizkiy-oblasti-okupanti-zatrimali-administratoriv-ukrayinskikh-telegram-kanaliv

У Запорізькій області окупанти затримали адміністраторів українських Telegram-каналів

 • 106015 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. федеральна служба безпеки росії затримала на окупованих територіях Запорізької області адміністраторів Telegram-каналів, які нібито входили в агентурну мережу української військової розвідки. Про це повідомляє УНН із посиланням на росЗМІ.

Цитата

«фсб у результаті спецоперації на території Запорізької області припинила діяльність трьох великих агентурних груп (резидентур), які координуються ГУР МО України. Під час оперативних заходів затримано адміністраторів інформаційних ресурсів українського засобу масової інформації "РІА-Мелітополь" і Telegram-чату "Мелітополь - Це Україна", які використовуються для збору розвідувальної інформації і здійснення психологічного впливу на мешканців регіону", - йдеться в повідомленні.

Окупанти стверджують, що адміністратори ресурсів нібито переконували жителів Запоріжжя в абсолютній конфіденційності та схиляли до збору та передачі інформації про місця дислокації та пересування російських військовослужбовців та техніки.

Згідно інформації росЗМІ, у результаті операції фсб були затримані громадяни України та рф, які нібито зізналися, що виконували завдання української військової розвідки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мелітополі "відмінусували" авто із російськими загарбниками – мер

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Жертвами війни рф проти України стали вже 510 дітей

     • 55184 переглядiв

    Україна 29 жовтня перейде на зимовий час

     • 737923 переглядiв

    Україна повернула тіла ще 50 полеглих українських бійців

     • 65237 переглядiв