u-vyshnevomu-na-kyivshchyni-kvartyry-700-liudei-postrazhdaly-cherez-raketnyi-udar-rf

У Вишневому на Київщині квартири 700 людей постраждали через ракетний удар рф

 • 34857 переглядiв

700 людей у Вишневому під Києвом потребують переселення, оскільки їх квартири пошкоджені внаслідо російського обстрілу. Людям буде надане тимчасове житло.

У місті Вишневе, що в Київській області, 700 людей будуть змушені переїхати в тимчасове житло, через те, що їх квартири постраждали через ракетну атаку рф. Про це повідомив очільник Київської ОВА Руслан Кравченко в ефірі телемарафону, пише УНН.

Зараз у Вишневому організовано штаб. Повністю готові приміщення для тимчасового розміщення людей. Загалом у цьому мікрорайоні були пошкоджені квартири 700 людей. Для них у штабі буде організоване тимчасове проживання, вони будуть забезпечені всім необхідним, у тому числі гарячим харчуванням

- сказав Руслан Кравченко.

Деталі

Уламки російської ракети впали у подвір’я в одному з мікрорайонів міста Вишневе. В результаті було пошкоджено 11 багатоквартирних будинків. Там вибиті вікна та віконні рами, посічені стіни, деякі квартири пошкоджені через пожежу, яка виникла в місті падіння ракети.

Як повідомив Кравченко, пошкоджені вікна замінять за кошти міжнародних фондів. Він пообіцяв, що найближчим часом будуть проведені заміри і вікна будуть замовлені.

Нагадаємо

Повітряні сили ЗСУ підтвердили знищення у небі над Україною 72 ракет під час масованої атаки російських військ 2 січня.

Ганна Оніщенко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Землетрус у Японії: кількість жертв наближається до 50

     • 26026 переглядiв