u-verkhovnu-radu-vnesli-prapor-yakiy-vnosili-vpershe-u-plenarnu-zalu-24-serpnya-1991-roku

У Верховну Раду внесли прапор, який вносили вперше у пленарну залу 24 серпня 1991 року

 • 729331 переглядiв

КИЇВ. 24 серпня. УНН. У Верховну Раду сьогодні урочисто внесли той самий прапор, який вносили вперше у пленарну залу 24 серпня 1991 року після ухвалення Акту проголошення незалежності України. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передає УНН.

Цитата

«Святкову частину закінчили внесенням саме того прапору, який внесли у пленарну залу 24 серпня 1991 року після ухвалення Акту проголошення незалежності України», - написав Железняк та виклав відео.

Доповнення

Сьогодні, 24 серпня, українці відзначають 32-у річницю Незалежності своєї держави. І вдруге поспіль святкування Дня Незалежності України відбувається на фоні повномасштабної російської агресії. УНН вибрав 32 знакові історичні події, які кардинально змінили життя громадян.

З Днем Незалежності також привітали Україну верховний представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель, президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн та голова Європарламенту Роберта Мецола.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент і перша леді долучилися до "Молитви за Україну" в Софійському соборі

Світові зірки українського походження привітали Україну з Днем Незалежності. Вони зачитали українською мовою вірш Володимира Сосюри "Любіть Україну".

Президент України Володимир Зеленський привітав українців з 32-ою річницею незалежності України, і подякував українським військовим, їх родинам, вчителям, лікарям та медикам за те, що допомагають наближати перемогу нашої держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свято вільних людей": Зеленський у відеозверненні привітав українців з Днем Незалежності

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі