u-truskavtsi-startuvala-sesiya-slug-iz-silovikami-pershoyu-vistupaye-venediktova

У Трускавці стартувала сесія "слуг" із силовиками. Першою виступає Венедіктова

 • 21183 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. У Трускавці в межах "Великої фракції" стартувала сесія "слуг народу" з силовиками. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила заступниця глави фракції “Слуга народу” Євгенія Кравчук, передає УНН.

Цитата

"Пріоритети зовнішньої і внутрішньої безпеки. Сесія із силовиками, НАЗК, ДФС. Перша презентація – від Ірини Венедіктової (Генерального прокурора України - ред.)", - написала Кравчук.

Додамо

Як повідомили у "Слузі народу", під час виступу Генпрокурор зазначила, що перший етап президентської реформи прокуратури закінчився.

"Було понад 12 тис. прокурорів, у законі ми проголосували 10 тис. прокурорів, після атестації 7700 залишилось. Тобто 35% пішло. І тепер ми добираємо прокурорів. Коли із системи прокуратури пішли більше 35% працівників – це дуже багато. Для сталості державницьких інституцій треба її розбудовувати", - повідомила Венедіктова.

Раніше

Речниця “Слуги народу” Юлія Палійчук повідомила, що 2 жовтня у Трускавці під час Великої фракції партії “Слуга Народу” депутати проведуть нараду із Генеральним прокурором Іриною Венедіктовою, очільником МВС Денисом Монастирським та головою НАЗК Олександром Новіковим. 

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У США COVID-19 забрав життя у 700 тисяч осіб

     • 22003 переглядiв

    Гривня увійшла до десятки найприбутковіших валют

     • 54956 переглядiв