ukenru
u-stolichnomu-dinamo-novim-trenerom-nezadovoleni-tsiganik

У столичному "Динамо" новим тренером незадоволені - Циганик

 • 14226 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. Відомий вітчизняний журналіст Ігор Циганик в шоу "Циганик Live" заявив, що деякі гравці "Динамо" незадоволені тренувальним процесом під керівництвом нового наставника Олексія Михайличенка, передає УНН.

"Після матчу з "Зорею" у роздягальні "Динамо" була серйозна розмова. Деякі футболісти висловили претензії до тренерського штабу. Мовляв, вони не зовсім розуміють, як готуються до матчів", - зазначив він.

Зараз до футболістів, за даними Циганика, зовсім інші вимоги, ніж були при Хацкевичі. Михайличенко зовсім по-іншому будує гру, працюючи переважно над "фізикою" у "Динамо". Таким чином, на цьому етапі, футболістам потрібно переучуватися. І вони не можуть прийти до спільного бачення з головним тренером з приводу того, що повинні робити.

Наприклад, Михайличенко вимагає вихід з оборони в атаку за рахунок довгої передачі, а "це дуже об'ємна робота".

"Невідомо, чи готові футболісти функціонально виконувати те, що від них буде вимагати тренер. Наскільки я розумію, зараз серед футболістів є багато незадоволених тим, яку гру будує новий головний тренер", - зазначив спортивний журналіст.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Михайличенко не розраховує на молодих гравців "Динамо". Головний тренер "Динамо" не бачить в першій команді Миколу Шапаренка, Дениса Попова і Георгія Цітаішвілі.

Штаб киян націлений виправити поточний стан у чемпіонаті за рахунок досвідчених футболістів, уточнив Циганик в ефірі "Циганик Live":

"Мені взагалі незрозуміла доля молодих футболістів "Динамо": Попова, Шапаренка та Цітаішвілі. Наскільки мені відомо, новий головний тренер "Динамо" на них зараз не особливо розраховує. Він сказав, що часу виховувати їх у нього немає. Вони повинні набиратися практики через дубль. Тренер розраховує на футболістів, які можуть давати миттєвий результат".

Нагадаємо, 14 серпня "Динамо" звільнило Олександра Хацкевича після вильоту з Ліги чемпіонів третій сезон поспіль. Його місце зайняв Олексій Михайличенко.

Також нагадаємо, за словами президента "Динамо" Ігоря Суркіса, його брат Григорій більше ніколи не повернеться до Української асоціації футболу.

Українські Національні Новини

Спорт