u-spivrobitnyka-nabu-provely-obshuk-shcho-vidomo

У співробітника НАБУ провели обшук: що відомо

 • 34412 переглядiв

Прокуратура САП і Національна поліція провели обшук за місцем проживання нинішнього детектива НАБУ в рамках розслідування можливих кримінальних злочинів, скоєних співробітниками НАБУ.

У чинного співробітника НАБУ – детектива одного з підрозділів за місцем проживання провели обшук, передає УНН із посиланням на САП.

Деталі

САП здійснює процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні, яке проводить Управління внутрішнього контролю НАБУ за статтями 364 та 387 КК України щодо можливого вчинення кримінальних правопорушень співробітниками Бюро.

Відповідне провадження розпочато після службової записки викривача – співробітника НАБУ.

... жодних обшуків або слідчих дій в приміщеннях НАБУ за ініціативою прокурорів САП не проводилося. У вказаному кримінальному провадженні здійснювався обшук виключно за місцем проживання чинного співробітника НАБУ – детектива одного з підрозділів 

- повідомили у САП.

Додамо

У САП додали, що до обшуку було залучено Національну поліцію України через недостатність ресурсів Управління внутрішнього контролю НАБУ. Працівники Національної поліції України не мають і не могли мати жодного доступу до матеріалів розслідувань Національного бюро.

Популярні

Новини по темі

У співробітника НАБУ провели обшук: що відомо

 • 34412 переглядiв

Албанія буде представлена на Саміті миру – Зеленський

 • 25285 переглядiв