u-sluzi-narodu-zayavili-scho-derzhbyudzhet-na-2021-rik-priymatimut-pid-yalinku

У "Слузі народу" заявили, що Держбюджет на 2021 рік прийматимуть "під ялинку"

 • 17808 переглядiв

КИЇВ. 3 листопада. УНН. Цього року збережеться традиція ухвалювати державний бюджет "під ялинку". Наразі у парламенті немає підтримки того документу, який пропонується. Про це заявив журналістам під ВР нардеп від фракції "Слуга народу" Олександр Качура, передає кореспондент УНН.

"Я вважаю, що у нас, на жаль, традиція та політична, яка була завжди - прийняття бюджету під Новий рік, "під ялинку", так і залишиться у цьому році. Тобто буде дуже сильна дискусія. Не бачу зараз підтримки всього парламенту бюджету, який пропонується", – сказав Качура.

За його словами, потрібно сповідувати "державницький підхід" щодо держбюджету і ухвалювати рішення, які корисні для всієї країни, а для окремого округу чи підприємства.

"Зараз з бюджетом цікава ситуація. У депутатів з’явилися різні "хотілки". Тобто вони хочуть на свої округи отримати субвенції", - сказав Качура.

Нагадаємо, як заявив голова ВРУ Дмитро Разумков, парламент у четвер, 5 листопада, планує розглянути законопроект про Державний бюджет на 2021 рік та президентський законопроект про інвестиційних нянь.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Конституційний суд сьогодні візьметься за закон про мову

     • 16642 переглядiв

    Чоловіку стало зле на акції під Радою

     • 14721 переглядiв

    Поліція посилила заходи безпеки у центрі Києва через акції

     • 12923 переглядiв