u-shveitsarii-cholovik-iz-nozhem-napav-na-perekhozhykh

У Швейцарії чоловік із ножем напав на перехожих

 • 28354 переглядiв

Чоловік, озброєний ножем, напав і поранив кількох людей, у тому числі вагітну жінку, на залізничному вокзалі та в сусідній школі в Цофінгені, Швейцарія, перш ніж був заарештований.

Озброєний ножем чоловік напав на кількох перехожих у швейцарському кантоні Аргау. За попередньою інформацією, він ударив ножем кількох людей на вокзалі, після чого попрямував у бік освітнього центру міста Цофінгена. Про це з посиланням на поліцію кантону повідомляє газета Blick, передає УНН.

Деталі

Приблизно о 19.40 мск чоловіка затримали.

Газета повідомляє, що чоловік втік у будівлі в районі залізничного вокзалу, який незабаром оточила поліція. У цей же час поліція евакуювала учнів і співробітників школи, що знаходиться неподалік. Видання Argovia Today також повідомляє про мінімум двох постраждалих під час нападу, одна з яких — вагітна жінка. Вона отримала травму голови, зараз її життю нічого не загрожує.

Представник поліції заявив Blick, що нападника на момент затримання було поранено. Імовірно, він поранив себе. Після затримання йому надали медичну допомогу. Документів при собі він не мав. Особа злочинця та його мотиви поліцією поки що не розкриваються.

Напад з ножем у лікарні в Китаї забрав життя двох людей, 21 поранено07.05.24, 15:13

Популярні

Новини по темі

У Швейцарії чоловік із ножем напав на перехожих

 • 28354 переглядiв

З початку доби відбулося 140 бойових зіткнень – Генштаб

 • 27395 переглядiв

путін приземлився в Китаї

 • 26720 переглядiв

ЄС запроваджує санкції на ще чотири російські ЗМІ

 • 25920 переглядiв