ukenru
u-sevastopoli-pomitili-zavantazhennya-raketi-kalibr-na-rosiyskiy-pidvodniy-choven-zmi

У Севастополі помітили завантаження ракети "Калібр" на російський підводний човен - ЗМІ

 • 168932 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. У Південній бухті окупованого Севастополя на один із підводних човнів російського Чорноморського флоту завантажують ракети типу "Калібр". Про це повідомляє Крим Реалії, передає УНН.

Деталі

Як зазначається, біля причалів на Східному березі Південної бухти нині пришвартовано три підводні човни проекту 636.3 "Варшав'янка". В одного з підводних човнів стоїть самохідний плавучий кран СПК-46150, який здійснює завантаження транспортно-пускових контейнерів з ракетами.

Цитата

"На причалі видно три транспортно-пускові контейнери, на березі стоять дві військові вантажівки-довгоміри. У кузові одного з "камазів" також видно транспортно-пускові контейнери", - ідеться в повідомленні. 

Довідка

Ракети типу "Калібр" - це сімейство крилатих ракет, розроблених російським конструкторським бюро Новатор. Публіці ракети сімейства Калібр були вперше представлені на Міжнародному авіаційно-космічному салоні в 1993 році (МАКС-93), який проходив у московській області рф. 

Нагадаємо 

Оперативне командування "Південь" повідомило, що в Чорному морі на флоті росії 36 крилатих ракет типу “Калібр” споряджені в напрямку України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП