u-rumuniyi-zhiteli-sil-scho-mezhuyut-z-odeskoyu-oblastyu-otrimali-povidomlennya-pro-nebezpeku-pid-chas-ataki-rf

У Румунії жителі сіл, що межують з Одеською областю, отримали повідомлення про небезпеку під час атаки рф

 • 240922 переглядiв

КИЇВ. 13 вересня. УНН. Мешканці румунських сіл, що межують з Одеською областю, отримали повідомлення про небезпеку під час нічної атаки російських дронів по півдню України. Про це повідомляє Digi24, передає УНН.

Повідомляється, що в середу влада випустила повідомлення RO-Alert для населених пунктів округу Тулча, оголосивши, що існує ймовірність падіння деяких об'єктів з повітряного простору. У повідомленні міститься заклик до людей зберігати спокій і сховатися.

Цитата

"Існує ймовірність падіння деяких об'єктів з повітряного простору. Зберігати спокій! Укривайтеся в підвалах або сховищах цивільної оборони. За відсутності укриття залишайтеся всередині будинку, подалі від вікон і зовнішніх стін", - йдеться в повідомленні, направленому населенню.

Повідомляється, що орієнтовна тривалість заходу - 90 хвилин.

Зазначається, що повідомлення було надіслано населенню 8 населених пунктів: Лункавіца, Грінду, Ісакча, Чеаталкіой, Кілія, Сомова, Пардіна і Векерень.

Доповнення

У Румунії знайшли нові уламки, схожі на безпілотника. Частини БПЛА виявлено 13 вересня в повіті Тулча.

У Румунії розпочалося будівництво двох укриттів для мешканців громади Чаталкіой на березі Дунаю через загрозу обстрілів з боку росії, яка останніми тижнями активно бомбить українські порти.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Чехія не буде екстрадувати в Україну ухилянтів

     • 489793 переглядiв

    У Сил оборони є просування в Кліщіївці, тривають бойові дії

     • 427313 переглядiв