ukenru
u-rf-viyskovi-vistribuvali-z-kamaziv-koli-yikh-vezli-v-ukrayinu-rozvidka-perekhopila-sche-odnu-rozmovu-okupanta

У рф військові вистрибували з КАМАЗів, коли їх везли в Україну: розвідка перехопила ще одну розмову окупанта

 • 203460 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. У головному управлінні розвідки оприлюднили чергову перехоплену розмову окупанта. На запису чути, як дружина агітує чоловіка відмовитись від участі у війні і розповідає, як в одній з в/ч у рф військові вистрибували з КАМАЗів, коли їх везли в Україну, передає УНН.

Цитата

"Багато-багато людей написали рапорти. Їх завантажили в КАМАЗи, типу ми веземо вас в аеропорт, щоб відправити додому. І в закритих КАМАЗах відправили в сторону України. Вони дорогою чухнули (зрозуміли) – почали прямо вистрибувати з машини. Тому, що попереду колони ішов танк. Вони чухнули, що щось не так і давай вистрибувати всі з машин. Там стали стріляти в повітря. Хтось із них встиг зателефонувати родичам. Вони побігли в бік, з якого їх везли. 15 кілометрів бігли. Хтось родичам встиг зателефонувати і кричав – біжіть в прокуратуру, пишіть швидше заяву. Їх там тримали кілька днів як полонених. А коли пішов розголос, сказали, що везли ремонтні роботи проводити. Зараз ми також почнемо так робити", - наводять у ГУР слова дружини окупанта.

Раніше

Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило розмову, в якій бабуся російського окупанта повідомила, що йому підсунули фіктивний контракт 2007 року.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП