ukenru
u-putina-vidpovili-na-umovi-baydena-dlya-peregovoriv-rosiyani-ne-gotovi-yti-z-ukrayini

У путіна відповіли на умови Байдена для переговорів: росіяни не готові йти з України

 • 1668490 переглядiв

КИЇВ. 2 грудня. УНН. російський диктатор володимир путін "відкритий для переговорів" про можливе врегулювання в Україні, але "СВО", як у росії називають війну проти України, "продовжується". Про це заявив спікер кремля дмитро пєсков, якого цитують росЗМІ, коментуючи заяву президента США Джо Байдена про готовність до переговорів з путіним, якщо той захоче зупинити війну, пише УНН.

Цитата

"президент рф завжди був і залишається відкритим для переговорів з метою забезпечення наших інтересів", - сказав пєсков і додав, що відмова США визнати анексовані території російськими перешкоджає пошуку "ґрунту для взаємного обговорення".

"Фактично що сказав президент Байден? Він сказав, що переговори можливі лише після того, як путін піде з України", – сказав пєсков.

На прохання журналістів підтвердити тезу про те, що "кремль до цього не готовий", він відповів: “Ну, безумовно. СВО продовжується", – заявив пєсков.

Нагадаємо

Джо Байден сказав, що найближчим часом не збирається зв'язуватися з російським диктатором, але він готовий поговорити з путіним, якщо той буде зацікавлений у припиненні війни.

Українські Національні Новини

Політика