u-pologakh-na-zaporizhzhi-postrazhdali-desyatki-okupantiv

У Пологах на Запоріжжі постраждали десятки окупантів

 • 761685 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. У Пологах в Запорізькій області постраждали десятки окупантів й це не єдина вдала ліквідація ворогів. Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Для ворога майже кожен день стає вибуховим, тому що наш спротив не зупиняється і продовжує ліквідовувати ворогів, тих хто приймають участь в організації фейку, зйомки кіно яке вони називають «виборами». Що стосується безпосередньо Полог, то там постраждали десятки людей яких 200-тими, 300-тими вивозили потім або до крематорію, або до Мелітополя», - розповів Федоров.

Він зазначив, що це не єдина вдала ліквідація ворогів. Федоров розповів, що вчора у Новій Каховці було також ліквідовано автівку на якій вороги розвозили бюлетені та їздили по домівках і намагалися терором змусити місцевих мешканців проголосувати за ту чи іншу партію.

«Але в цілому, якщо ми подивимося на ці 10 днів терору в які ворог намагається організувати фейкові зйомки фільму «вибори», то щодня йде ліквідація ворога», - сказав Федоров.

Доповнення

На території окупованої Запорізької області у Пологах було знищено штаб російської партії “єдіная расія”, в момент коли партійники підробляли голоси для псевдовиборів.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Пологах на Запоріжжі постраждали десятки окупантів

     • 761685 переглядiв

    У ДСНС повідомили деталі наслідків ворожої атаки на столицю

     • 1368967 переглядiв

    Ще плюс 490: Генштаб оновив дані про ліквідованих окупантів

     • 395693 переглядiв

    За добу відбулося 30 бойових зіткнень на фронті – Генштаб

     • 222683 переглядiв