u-pekini-vidbulysia-perehovory-ministriv-oborony-rosii-ta-kytaiu-de-obhovoriuvaly-viiskove-spivrobitnytstvo-dvokh-krain

У Пекіні відбулися переговори міністрів оборони росії та Китаю, де обговорювали військове співробітництво двох країн

 • 10567 переглядiв

Міністр оборони рф андрєй бєлоусов під час офіційного візиту до Пекіна обговорив з китайським міністром оборони Дун Цзюнем військове співробітництво. Про це УНН повідомляє з посиланням на міноборони рф.

Деталі

Під час зустрічі російський міністр сказав, що військове співробітництво з Китаєм є важливим елементом для підвищення обороноздатності, а також "підтримання глобальної та регіональної стабільності".

Він додав, що в росії розраховують "на тісну і плідну співпрацю з китайськими товаришами".

Він вважає, що "дружні відносини росії і Китаю зберігають високу динаміку розвитку, розширюються в усіх напрямках і перебувають на безпрецедентному рівні".

Також він говорив, що китайський міністр оборони заявив на переговорах, що Китай і росія мають спільне бажання розвивати двостороннє військове співробітництво.

"У зв'язку з нашою співпрацею і спільними зусиллями, думаю, що ми можемо просувати наше військове співробітництво, і відкрити тут нову сторінку", - сказав міністр оборони КНР.

Нагадаємо

Західні джерела повідомляють, що Захід має докази участі китайської компанії в поставках до рф "низки спеціальних військових безпілотників", які застосовувалися під час війни в Україні

рф использует китайские спутники для фотографирования украинских ядерных объектов - Зеленский24.09.2024, 15:00

Популярні

Новини по темі

путін не повинен покладатися на нашу підтримку - Шольц

 • 11777 переглядiв