u-nizhyni-v-dtp-zahynuly-dvoie-pidlitkiv-na-mototsykli

У Ніжині в ДТП загинули двоє підлітків на мотоциклі

 • 9439 переглядiв

У Ніжині в Чернігівській області 15-річний водій мотоцикла зіткнувся з автомобілем на перехресті, внаслідок аварії загинули водій мотоцикла та його 17-річна пасажирка, поліція розслідує справу, повідомили у ГУНП в області у п'ятницю, пише УНН.

Деталі

Вчора близько 21-ї години до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на перехресті вулиць Синяківської та Незалежності в Ніжині.

"Поліцейські встановили, що 15-річний водій мотоцикла "Ліфан", рухаючись по вулиці Синяківській, не надав переваги в русі при виїзді на головну дорогу вул. Незалежності та допустив зіткнення з автомобілем "Рено Трафік" під керуванням 27-річного ніжинця. Внаслідок ДТП неповнолітній водій мотоцикла та його 17-річна пасажирка загинули на місці події", - ідеться у повідомленні.

Призначена низка експертиз, які мають встановити всі обставини автопригоди. Відомо, що водій автомобіля був тверезий.

Слідчий поліції розслідує обставини ДТП у рамках кримінального провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть кількох осіб).

ДТП з постраждалими побільшало на 11%: топ автодоріг, де стається найбільше аварій04.10.24, 09:28

Популярні

Дощі та до 26° тепла: прогноз погоди на сьогодні

 • 15885 переглядiв

ЗСУ: За добу рф втратила 1230 військових та 15 танків

 • 28069 переглядiв

Новини по темі

У Ніжині в ДТП загинули двоє підлітків на мотоциклі

 • 9439 переглядiв