ukenru
u-nayblizhchi-misyatsi-rosiya-rozpochne-seriyne-virobnitstvo-novikh-sistem-zakhistu-vid-droniv

У найближчі місяці росія розпочне серійне виробництво нових систем захисту від дронів

 • 560563 переглядiв

КИЇВ. 4 січня. УНН. росія заявила в середу, що масове виробництво нових систем радіоелектронної боротьби та боротьби з безпілотними літальними апаратами (БПЛА) розпочнеться у найближчі кілька місяців, передає УНН.

Цитата

«Протягом 1-2 місяців планується завершити державні випробування та перейти до серійного виробництва принципово нового покоління авіаційних та наземних засобів радіоелектронної боротьби та бойових БПЛА», - про це в Telegram повідомило державне оборонне підприємство Ростех.

У повідомленні також йдеться, що Ростех нарощує темпи та обсяги виробництва озброєння, спеціальної та військової техніки.

«Йдеться про ударні і транспортні вертольоти, нові і модернізовані бойові винищувачі, фронтові бомбардувальники, стратегічні ракетоносці, транспортно-навчально-бойові літаки».

«Ростех також виробляє засоби радіоелектронної боротьби наземного, повітряного та морського базування, засоби державної ідентифікації, засоби вимірювань спеціального призначення та багато іншого», - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іран визнав "ефективність" своїх безпілотників у війні в Україні 

Українські Національні Новини

Новини Світу