u-mukachevi-cholovik-napav-na-spivrobitnyka-ttsk-yoho-zatrymaly

У Мукачеві чоловік напав на співробітника ТЦК, його затримали

 • 13525 переглядiв

Агресивний чоловік ударив пляшкою по голові військовослужбовця біля Мукачівського РТЦК. Нападника затримали, а постраждалого госпіталізували. Поліція з'ясовує обставини інциденту.

У Мукачеві чоловік ударив пляшкою по голові співробітника ТЦК. Нападника затримали, а військового — госпіталізували. Про це повідомляє пресслужба Закарпатського ОТЦК і СП, передає УНН.

Деталі

У четвер, 12 вересня, у соцмережах з’явилося відео, на якому військовослужбовці затримують чоловіка біля спортивного майданчика в місті Мукачево.

У ВТЦК пояснили, що подія сталася біля Мукачівського РТЦК і СП. Там було затримано чоловіка. Однак опублікований відеозапис не відображає всіх обставин подій, що передували затриманню, уточнили у відомстві.

Інцидент стався близько 15:30. Так, агресивний чоловік підійшов до вхідних дверей Мукачівського РТЦК та СП і постукав у них.

"Перебуваючи в добовому наряді військовослужбовець відчинив двері. Водночас, візитер несподівано вдарив військовослужбовця скляною пляшкою по голові та намагався втекти", — йдеться в повідомленні.

У відповідь на такі дії група військовослужбовців зі складу добового наряду Мукачівського РТЦК та СП миттєво відреагували на акт агресії та затримала нападника. До нього було застосовано силу, щоб він не втік до прибуття поліції.

У Закарпатському ОТЦК зазначають, що дії військових були адекватними, швидкими та рішучими, оскільки ситуація вимагала негайного реагування на поведінку молодика. Нападника було передано наряду патрульної поліції. Військовослужбовця госпіталізовано до лікарні де йому надають необхідну медичну допомогу.

Наразі перекладається перевірка обставин інциденту, а поліція з’ясовує обставини події. Розпочато службове розслідування.

В Одесі чоловік намагався втекти під час перевірки документів патрулем з ТЦК, його затримали - поліція11.09.24, 15:59

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Кількість загиблих від обстрілу Борової зросла до трьох

     • 17070 переглядiв

    Гарріс випереджає Трампа на 5% після успішних дебатів

     • 20129 переглядiв

    Єнс Столтенберг очолить Мюнхенську безпекову конференцію

     • 23223 переглядiв

    Росія здійснила 57 обстрілів Сумської області за добу

     • 36422 переглядiв

    Трамп відмовляється від третіх дебатів з Камалою Гарріс

     • 39135 переглядiв