u-minoborony-zaiavyly-shcho-nezabarom-ochikuiutsia-pozytyvni-zrushennia-shchodo-postachannia-ppo-ukraini

У Міноборони заявили, що незабаром очікуються позитивні зрушення щодо постачання ППО Україні

 • 23900 переглядiв

Під час зустрічі в Рамштайні особливу увагу було приділено протиповітряній обороні, і незабаром очікуються позитивні зрушення в поставках відповідного озброєння в Україну.

Окрему увагу під час 22-го засідання у форматі "Рамштайн" було приділено протиповітряній обороні й вже незабаром очікуються позитивні зрушення щодо постачання відповідного озброєння Україні. Про це повідомив заступник міністра оборони України Станіслав Гайдер в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Я не може оголошувати всі деталі обіцянок, які були озвучені партнерами. Але можу сказати, що  були оголошені пакети у розрізі всіх восьми коаліцій, зокрема інтегрованої оборони, протиповітряної, авіаційної, артилерії, бронетанкової та інших. Окрему увагу було приділено саме протиповітряній обороні й вже незабаром очікуються позитивні зрушення щодо постачання відповідного озброєння

 - розповів Гайдер.

Він зазначив, що загалом вдалося мобілізувати зусилля партнерів на тлі наступу ворога на Харківщині.

"Їхня допомога надходить й посилюється за результатами "Рамштайну"", - сказав Гайдер.

Окрім того, під час засідання у форматі "Рамштайн" підіймалися питання термінів постачань, якості постачань, які надходять обладнання й також пріоритизація постачань.

"Що нам необхідно в цю хвилину, в цей місяць, задля чого", - додав Гайдер.

Доповнення

Міністр оборони США Ллойд Остін повідомляв, що під час 22-го засідання у форматі "Рамштайн" учасники говорили про ініціативу захисту українського неба.

Також було присвячено багато часу постачанню систем ППО Україні. 

Популярні

Новини по темі

Зеленський провів розмову з президентом Мозамбіку

 • 17816 переглядiв

Бив жінок посеред вулиці: у Дніпрі затримали чоловіка

 • 18763 переглядiв