u-meksitsi-perekinulas-vantazhivka-z-migrantami-10-lyudey-zaginulo-ta-sche-17-travmovano

У Мексиці перекинулась вантажівка з мігрантами: 10 людей загинуло та ще 17 травмовано

 • 143008 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. Щонайменше 10 кубинських мігрантів загинули і ще 17 отримали серйозні поранення внаслідок аварії вантажівки, що перевозила їх, у південному мексиканському штаті Чьяпас, Мексика. Про це повідомив у неділю Інститут міграції країни, пише Reuters, передає УНН.

Деталі

Аварія сталася вздовж тихоокеанського узбережжя шосе Піджіджапан-Тонала в Чьяпасі, поширеним маршрутом, яким їдуть мігранти, які перетинають Мексику з Гватемали, прямуючи на північ до Сполучених Штатів.

Водій вантажівки Ford, яка не розрахована на перевезення такої кількості людей, втік з місця аварії, йдеться в заяві Національного інституту міграції.

"За першими даними, водій перевищив швидкість, не впорався з керуванням і перекинувся", - додали в інституті..

Відомо, що 17 постраждалих доставлено до лікарень і вони перебувають під наглядом. Загинуло 10 людей, серед них одна дитина. 

Довідково

Дорожньо-транспортні пригоди за участю мігрантів не є рідкістю в Мексиці, де багато людей, які перетинають країну до Сполучених Штатів, їздять на несанкціонованих і погано обслуговуваних транспортних засобах.

Нагадаємо

В американському штаті Нью-Джерсі чоловіка арештували після того, як в’їхав на своїй машині спочатку в чужий приватний будинок, а потім у дільницю поліції.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Криму палає: горить поблизу Старокримського полігону

     • 224726 переглядiв

    Індонезію сколихнуло виверження вулкану

     • 156582 переглядiв