ukenru
u-mariupoli-zablokovani-blizko-160-tisyach-mirnikh-zhiteliv-mer

У Маріуполі заблоковані близько 160 тисяч мирних жителів - мер

 • 111270 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. У заблокованому російськими окупантами Маріуполі наразі перебувають близько 160 тис. мирних жителів, евакуація міста - головна місія. Про це на під час телемарафону повідомив Маріупольський міський голова Вадим Бойченко, пише УНН.

Цитата

"Місто перебуває у блокаді (...) Ще досить багато людей перебуває у місті Маріуполі. Ця цифра точно за 100 тис. населення, близько 160-и (тисяч - ред.), за нашими оцінками, людей перебувають сьогодні в блокованому місті Маріуполі, у якому неможливо сьогодні жити, бо немає нічого – ні води, ні світла, ні тепла, ні зв'язку. І це страшно, насправді. Через те приниження, через яке проходить сьогодні кожен маріуполець ціною цієї російської окупації, це навіть неможливо передати словами", - сказав Бойченко.

Деталі

Він зазначив, що головна місія на сьогодні - повна евакуація міста Маріуполя.

"Ми живемо цією надією (...) Ось зараз стоять, наприклад, 26 автобусів, які мають вирушити до міста Маріуполь з евакуацією, але немає на сьогодні, на жаль, рішення, щоб вони розпочали свій рух", - сказав він, висловивши надію, що евакуацію вдасться провести.

Раніше

Полк "Азов" показав фото зі зруйнованого міста-героя Маріуполя.

Українські Національні Новини

Суспільство