u-krymu-ponad-950-zemelnykh-dilianok-planuiut-vidibraty-na-potreby-armii-rf

У Криму понад 950 земельних ділянок планують відібрати на потреби армії рф

 • 20407 переглядiв

Понад 950 земельних ділянок у тимчасово окупованому Криму планується вилучити без попереднього викупу у їх власників для потреб терористичних сил Кремля.

Окупанти в Криму планують вилучити понад 950 земельних ділянок  для потреб міністерства оборони рф. Робитимуть це без попереднього викупу у їх власників. Про це УНН повідомляє із посиланням на Національний спротив. 

Понад 950 земельних ділянок у тимчасово окупованому Криму планують вилучити на потреби терористичної армії кремля. Такий наказ видало міністерство нападу рф

- заявили в Нацспротиві.

У Нацспротиві вказали, що вилучатимуть землі без попереднього викупу у їх власників. Свої дії окупаційна влада виправдовує воєнними станом.

Також повідомили, що ще введено в дію наказ про режимні об’єкти, до яких входить більша частина земель Севастополя. Жодне право власності на землю чи нерухомість, навіть якщо воно оформлене відповідно до законодавства рф, у такому випадку не має юридичної сили.

У Національному спротиві наголосили, що від початку окупації земель України ворог чинить терор щодо цивільного населення. Зокрема, окупанти вимагають від селян перереєструвати право власності на земельні паї відповідно до нового законодавства. В іншому випадку погрожують "націоналізувати" ділянки.

Через низьку кількість призовників в окупованому Криму росіяни хочуть посилити мобілізацію - Центр нацспротиву 30.05.24, 16:56

Популярні

Новини по темі

Нічна атака рф на Харків: кількість загиблих зросла до 6

 • 34682 переглядiв