u-kiyivskiy-oblasti-batko-sistematichno-gvaltuvav-vlasnu-donku-yomu-zagrozhuye-do-15-rokiv-za-gratami

У Київській області батько систематично ґвалтував власну доньку: йому загрожує до 15 років за ґратами

 • 1342829 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. У одному із сіл Броварського району Київської області правоохоронці повідомили про підозру батьку, який понад рік систематично ґвалтував 13-річну доньку. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі, інформує УНН з посиланням на Facebook поліції Київської області.

Цитата

"В одному із сіл Броварського району 39-річний батько понад рік неодноразово вчиняв сексуальне насильство відносно 13-річної дівчинки", - повідомив очільник ГУНП у Київській області Андрій Нєбитов.

Деталі

Зазначається, що до поліції звернулися представники служби у справах дітей, які повідомили про систематичне ґвалтування малолітньої дитини. Батька, якого підозрюють у злочині, помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили чоловіку про підозру за фактом зґвалтування малолітньої особи. Суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо

Прокуратура Дніпропетровської області повідомила, що чоловік, який раніше мав проблеми із законом, згвалтував 12-річну дівчинку. Підозрюваного відправили під варту.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    путін наказав досліджувати поведінку ЛГБТ-людей у рф

     • 876080 переглядiв