ukenru
u-kiyevi-za-rozbiy-na-zaliznichnomu-vokzali-zasudili-retsidivista

У Києві за розбій на залізничному вокзалі засуджено рецидивіста

 • 15396 переглядiв

КИЇВ. 13 серпня. УНН. У столиці засудили чоловіка за розбійний напад на станції "Київ – Пасажирський" до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Києва, передає УНН.

"Солом’янським районним судом міста Києва оголошено обвинувальний вирок 44-річному громадянину за напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із застосуванням насильства, що є небезпечним для здоров’я (ч. 2 ст. 187 КК України)", – йдеться в повідомленні.

За даними слідства, обвинувачений раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Чоловіка засудили за розбійний напад на працівника кіоску, якого він поранив ножем в обличчя.

"Поранений чоловік чинив супротив та не дав розбійнику заволодіти коштами з каси. Тоді, нападник схопив мобільний телефон потерпілого та втік з місця вчинення злочину. У судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні злочину визнав частково", – повідомили в прокуратурі.

У відомстві додали, що засуджений наразі перебуває під вартою.

Нагадаємо, у столиці суд визнав 52-річного киянина винним у вбивстві своєї 16-річної доньки, його засудили до 13 років позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Київ