ukenru
u-khersoni-vipala-polovina-misyachnoyi-normi-opadiv

У Херсоні випала половина місячної норми опадів

 • 10780 переглядiв

КИЇВ. 1 липня. УНН. У Херсоні вчора, 30 червня, випала половина місячної норми опадів. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Херсонської міської ради.

"30 червня, протягом 3-х годин, у Херсоні випало 20,6 мм опадів, що складає половину місячної норми (45 мм)", - проінформували у міськраді, посилаючись на обласний центр з гідрометеорології.

За даними міськради, унаслідок стихії у місті було повалено 11 дерев. З них сім, як зазначається, уже прибрали працівники підрозділів Головного управління ДСНС в області та підрядних організацій департаменту житлово-комунального господарства міськради.

Як повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС в області, одне з дерев, що впало, пошкодило автомобілі. Також рятувальникам довелося відкачувати воду у житлових будинках.

"30 червня у другій половині дня в результаті проливного дощу та шквального вітру в м. Херсон були повалені дерева та підтоплені присадибні ділянки. Рятувальникам довелось майже всю ніч ліквідовувати наслідки негоди. Зокрема, було здійснено 5 виїздів на прибирання аварійних дерев, одне з яких пошкодило 2 легкових автомобіля. Відкачали воду у трьох житлових будинках та на восьми присадибних ділянках", - зазначили у ДСНС.

Нагадаємо, негода не оминула й Одесу. Так, вчора вдень там пройшла сильна злива, внаслідок чого затопило проїжджу частину у центрі міста.

Українські Національні Новини

Суспільство