u-khersoni-cherez-obstrili-rosiyan-zaginula-zhinka-sche-dvi-lyudini-travmovani-mrochko

У Херсоні через обстріли росіян загинула жінка, ще дві людини травмовані — Мрочко

 • 229087 переглядiв

КИЇВ. 2 листопада. УНН. У Херсонській міській територіальній громаді через російську агресію 1 листопада загинула жінка, та зазнали поранення ще дві людини. Про це повідомив очільник МВА Роман Мрочко, передає УНН.

Цитата

“У Херсонській міській територіальній громаді через російську агресію постраждали троє людей! Одна жінка загинула на місці удару, який армія рф завдала зранку по середмістю Херсона з тимчасово окупованого лівого берега. Вона працювала у міській військовій адміністрації. Ще одна жінка зазнала тяжких травм. За її здоров’я наразі борються лікарі. Чоловік отримав легкі поранення”, — розповіли про жертв російської агресії в МВА.

Додатково

Не минулось без атак росіян і в інших громадах регіону.

Зокрема, у середу 1 листопада окупанти знищили заклад освіти у Бериславському районі. За даними очільника Херсонської ОВА армійці рф скинули дві авіабомби на дитячий садочок. Він вщент зруйнований.

Нагадаємо

Раніше у Херсонській ОВА повідомили що російські військові скинули вибухівку з дрона на 68-річого чоловіка у Зміївці. У потерпілого діагностували мінно-вибухову травму, травми голови, ока і ноги.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Сумщина: росіяни обстріляли сім громад у прикордонні

     • 182968 переглядiв