u-haazi-pidnialy-ukrainskyi-prapor-na-budivli-minoborony-niderlandiv

У Гаазі підняли український прапор на будівлі Міноборони Нідерландів

 • 41154 переглядiв

На День Незалежності України у Гаазі підняли український прапор на будівлі Міністерства оборони Нідерландів. Міністр оборони Рубен Брекелманс підкреслив мужність українців у боротьбі проти російської агресії.

У Гаазі, столиці Нідерландів, на будівлі Міністерства оборони поруч з нідерландським прапором підняли український стяг з нагоди святкування Дня Незалежності України. Про це міністр оборони Нідерландів Рубен Брекелманс написав у соцмережі Х, передає УНН.

Деталі

"Українці щодня мужньо та рішуче борються проти російської агресії. Вони борються за свій суверенітет, але також захищають цей принцип у Європі. Сьогодні, у День Незалежності України, ми підіймаємо український прапор і приділяємо цьому особливу увагу", – йдеться у повідомленні.

Міністр оборони Нідерландів Рубен Брекелманс у своєму дописі в соцмережі Х підкреслив мужність та рішучість українців у боротьбі проти російської агресії, зазначивши, що вони захищають не лише свій суверенітет, але й принцип свободи в Європі. Прем'єр-міністр Нідерландів, голова Європейської ради та Високий представник ЄС також висловили свою підтримку Україні у цей важливий день.

У Києві вивісили прапори з підписами учасників операції на курщині23.08.24, 11:54

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Запалено вогонь Паралімпіади-2024 у Сток-Мандевілі

     • 10749 переглядiв

    Apple представить нові iPhone 10 вересня

     • 18058 переглядiв

    Маск: затримання Дурова - "реклама" свободи слова в США

     • 74303 переглядiв