u-dnipri-vid-vorozhoho-raketnoho-udaru-zahynuv-tsyvilnyi-shestero-poraneni

У Дніпрі від ворожого ракетного удару загинув цивільний, шестеро поранені

 • 23149 переглядiв

Внаслідок ракетної атаки на Дніпро загинув 51-річний чоловік, шестеро отримали поранення. Ворог також обстріляв Нікопольщину, пошкодивши інфраструктуру та адміністративну будівлю.

У Дніпрі через удар терористів загинув один цивільний та шестеро – дістали поранення. Про це повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Деталі

Внаслідок ракетної атаки на Дніпро загинув 51-річний чоловік. Шестеро людей отримали поранення, з яких один 37-річний чоловік залишається в лікарні, а інші оговтуються вдома.

Атака спричинила значні руйнування: знищено 3 автомобілі, ще 12 пошкоджені, а також постраждали вікна дитячого садочка та сімох приватних будинків. Пошкоджено також одне підприємство.

Обстріли продовжились і на Нікопольщині, де ворог атакував населені пункти району з РСЗВ "Град", важкої артилерії та дронів-камікадзе. Пошкоджено інфраструктуру в Нікополі та Марганецькій громаді, але жертв вдалося уникнути.

Сьогодні вранці військо противника поновило удари по райцентру, пошкодивши адміністративну будівлю. Обстеження території триває.

Окупанти обстріляли житлові будинки у Дніпрі02.09.24, 22:57

Юлія Котвицька

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    За добу окупанти втратили 1360 військових та 10 танків

     • 23922 переглядiв

    Харків зазнав двох нічних ударів: Синєгубов повідомив деталі

     • 22731 переглядiв

    Україна та Панама обговорили співпрацю в ООН та мирний план

     • 103929 переглядiв

    Тропічний шторм Ягі забрав 14 життів на Філіппінах

     • 17187 переглядiв