ukenru
u-chornomu-mori-okupanti-trimayut-korabli-nosiyi-40-krilatikh-raket-genshtab-zsu

У Чорному морі окупанти тримають кораблі-носії 40 крилатих ракет – Генштаб ЗСУ

 • 86739 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. В акваторії Чорного моря окупанти тримають у бойовій готовності п’ять кораблів-носіїв високоточної зброї, сумарний залп яких становить до 40 крилатих ракет. Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов, передає УНН.

Цитата

“В акваторії Чорного моря у готовності до завдання до ракетних ударів по об’єктах нашої території на даний час утримують п’ять носіїв високоточної зброї. Сумарний залп складає до сорока крилатих ракет морського базування”, – повідомив Громов.

Деталі

Він зазначив, що основні зусилля корабельне угруповання противника зосереджуються на підтриманні сприятлового оперативного режиму та блокування цивільного судноплавства в північно-західній частині Чорного моря.

Доповнення

Минулої доби повідомляли, що у готовності до можливого застосування ракетного озброєння в акваторії Чорного моря перебувають російські військові кораблі, які несуть крилаті ракети морського базування типу “Калібр” із можливим сумарним залпом до 44 ракет.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП