u-bilorusi-startuyut-navchannya-odkb-ukrayina-posilyuye-oboronu-kordonu

У білорусі стартують навчання ОДКБ: Україна посилює оборону кордону

 • 383427 переглядiв

КИЇВ. 1 вересня. УНН. У білорусі розпочалися військові навчання "Бойове братство-2023" країн ОДКБ (росія, білорусь, Вірменія, Казахстан, Киргизстан та Таджикистан). Тренування триватимуть до 6 вересня. Через навчання у білорусі українським військовим дали завдання підсилити оборону державного кордону України. Про це повідомив командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв, пише УНН.

Цитата

“Ми очікуємо збільшення чисельности у загального підсумку до бригади в цілому. Звісно цієї кількості недостатньо для створення наземного наступального угруповання. Але ми за військовою наукою завжди адекватно реагуємо на будь-які зміни в оперативній бойовій обстановці”, - заявив Наєв.

З його слів, для України будь-які дії з боку ворога, зокрема проведення навчань на їхній території, – це певний аспект підвищення небезпеки.

“Командувачам, командирам поставлено чіткі завдання щодо підсилення оборони державного кордону України та підсилення пильності на всіх бойових позиціях, - повідомив командувач Об’єднаних Сил ЗС України.

Наєв зазначив, що від ворога можна очікувати будь-чого. “Але він має розуміти, що ми завжди готові до відповідного реагування”, додав генерал-лейтенант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спільні навчання ОДКБ у вересні в білорусі можуть бути використані як легітимізація нарощування військової присутності - Наєв

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні намолочено понад 33 млн тонн нового врожаю

     • 1026030 переглядiв