u-bilorusi-narostaye-konflikt-mizh-vagnerivtsyami-ta-silovikami-respubliki-tsns

У білорусі наростає конфлікт між "вагнерівцями" та силовиками республіки - ЦНС

 • 1132816 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. У білорусі посилюється конфлікт між силовиками країни та інструкторами з пвк "вагнер". білоруські правоохоронці відмовляються працювати з колишніми вʼязнями-інструкторами з “вагнеру”, повідомляє Центр національного супротиву, передає УНН.

Цитата

“У республіці білорусь посилюється конфлікт між інструкторами-терористами з “пвк “вагнер” та представниками МВС республіки на полігоні воловщина. Основна причина це «походження» найманців, адже поліцаї режиму лукашенка відмовляються працювати з колишніми в’язнями і злочинцями, а кривавий підхід до виконання завдань якому навчають білорусів, лякає навіть”псів режиму”, - йдеться у повідомлені.

Також відомо, що вже близько 50 інструкторів-терористів, які перебували в білорусі, покинули країну. Для того, щоб виїхати, вони повинні були підписати контракт з міністерством оборони росії і погодитися продовжувати брати участь у війні в Україні.

Крім того, за останні три тижні росія направила понад 1500 найманців до Африки, де вона також намагається розширити свій вплив.

Нагадаємо

Раніше у Держприкордонслужбі повідомляли, що кількість "вагнерівців", які перебували у білорусі, зменшується, тенденція почалася ще до 23 серпня, коли у рф впав літак, на борту якого значився власник пвк "вагнер" євгеній пригожин. 

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти вночі обстріляли Сумщину: загинула літня жінка

     • 425535 переглядiв

    В Криму пролунали потужні вибухи

     • 1018169 переглядiв