ukenru
u-balakliyi-yunaka-vbilo-strumom-cherez-rozvagi-na-zaliznichnikh-koliyakh

У Балаклії юнака вбило струмом через розваги на залізничних коліях

 • 9719 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. На залізничних коліях у місті Балаклія Харківської області 18-річний хлопець помер від удару струмом. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області, передає УНН.

"Поліцейські Харківщини проводять перевірку за фактом загибелі 18-річного хлопця. Подія сталася 12 липня близько 22:00 на залізничних коліях у місті Балаклія", - йдеться в повідомленні.

Як було встановлено, 18-річний мешканець села Вербівка разом зі своїм товаришем після прогулянки повертались додому. Шлях їх проходив повз залізничні колії.

"Об'єктом розваг для хлопців стали вантажні вагони. Парубок вирішив залізти на один з них та перевірити, чи витримає його лінія електромережі. Доторкнувшись до дроту, хлопець отримав удар електричним струмом та впав на землю. Розряд струму виявився смертельним для юнака, і він помер на місці трагедії", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що загиблий навчався в одному з харківських професійних училищ.

Факт події внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 КК України з позначкою "нещасний випадок". Обставини події встановлюються.

Нагадаємо, у Львівській області молодий хлопець загинув від ураження струмом на даху поїзда. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП