turechchina-mozhe-stati-ploschadkoyu-dlya-nastupnikh-peremovin-ukrayinskoyi-ta-rosiyskoyi-delegatsiy-op

Туреччина може стати площадкою для наступних перемовин української та російської делегацій – ОП

 • 95602 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. Існує ймовірність того, що Туреччина може стати територією, де відбудуться наступні переговори української та російської делегацій, оскільки ця країна також зацікалвена у мирі. про це в ефірі одного з телеканалів повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, пише УНН.

Цитата

“Ми готові (продовжувати перемовини у Туреччині - ред.). Як я розумію, Туреччина буде нас і приймати, і вона готова до цього. Тому що ця держава також зацікавлена у мирі, а не у війні”, – зазначив Тимошенко.

Деталі

Він також зазначив, що наразі планується наступний раунд перемовин, який має відбутися в онлайн-форматі, але додав, що існує можливість проведення ще однієї зустрічі.

“Ми подивимося, можливо, буде достатньо тільки онлайн-формату, а можливо буде ще одна зустріч. Я хотів би сказати, що навіть те, що перемовини пройшли не в Білорусі, а в Туреччині – це маленька перемога для України”, – додав Тимошенко.

Додамо

Очільник української делегації на перемовинах з рф та народний депутат Давид Арахамія заявив, що переговори двох делегацій в онлайн форматі відновляться 1 квітня.

Тим часом, стало відомо, що Туреччина має намір погодити дату швидкої зустрічі президентів України та росії. Про це заявив президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган у бесіді з журналістами.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    росія заборонила в'їзд вищому керівництву Євросоюзу

     • 160570 переглядiв