tsoho-tyzhnia-na-radu-ochikuiut-kadrovi-pytannia-nardep-nazvav-imena-novykh-ministriv

Цього тижня на Раду очікують кадрові питання: нардеп назвав імена нових міністрів

 • 39230 переглядiв

Верховна Рада може проголосувати цього тижня за призначення Олексія Чернишова новим міністром інфраструктури, а Олексія Кулеби - новим міністром регіонального розвитку.

Цього тижня Верховна Рада може проголосувати за нові кадрові призначення. Зокрема нардепи обиратимуть главу Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України та очільника для Міністерства регіонального розвитку. Про це розповів нардеп Ярослав Железняк, передає УНН.

Деталі 

За словами Железняка, Олексій Кулеба піде з заступника ОП на посаду очільника    Міністерство регіонального розвитку, яке можуть відділити від Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України після звільнення Олександра Кубракова.

"Слуги народу" на фракції вирішили розділити Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури08.05.24, 19:29

Натомість Олексій Чернишов (СЕО Нафтогаз) має стати міністром інфраструктури

Ну по кадрам я думаю я все правильно вам сказав:Чернишов на Мінінфра
Кулеба на Мінрегіон

- заявив нардеп. 

Він пояснив, що у вівторок представники "Слуги народу" зберуть фракцію і офіційно внесуть  кандидатуру Премʼєру. Натомість вже в середу проведуть засідання профільних Комітетів та голосування в Раді.

Нагадаємо

Український парламент підтримав звільнення Олександра Кубракова з посад віцепрем'єр-міністр з питань відновлення України та міністра розвитку громад, територій та інфраструктури. 

Популярні

Новини по темі