tsiyeyi-nochi-bulo-blizko-soroka-shakhediv-budemo-vidpovidati-vorogu-potuzhno-zelenskiy

"Цієї ночі було близько сорока "шахедів". Будемо відповідати ворогу. Потужно!" - Зеленський

 • 198999 переглядiв

КИЇВ. 3 листопада. УНН. Вночі ворог атакував Україну близько сорока «шахедами». Захисники неба відпрацювали результативно в 10 областях. Україна буде потужно відповідати на ворожу на атаки. Про це заявив президент Володимир Зеленський, пише УНН.

Цитата

«Цієї ночі було близько сорока «шахедів». Більше половини збито. Наша авіація, зенітники, мобільні вогневі групи – дякую вам, воїни, за кожне збиття», - заявив Зеленський.

Деталі

За його словами, захисники неба працювали результативно на території десяти областей – Харківської, Запорізької, Херсонської, Миколаївської, Одеської, Київської, Кіровоградської, Вінницької, Хмельницької та Львівської.

«На жаль, були і влучання. Попередньо – без жертв. Наслідки ліквідовуються. Харків… Львівщина, Франківщина», - зауважив голова держави.

Також додав, що в Україні посилюють ППО. «Посилюємо мобільні вогневі групи. Усвідомлюємо, що з наближенням зими російські терористи будуть намагатись завдавати більше шкоди. Будемо відповідати ворогу. Потужно», - наголосив президент.

Доповнення

Повітряні сили ЗСУ підтвердили, що у ніч на 3 листопада у небі над Україною було збито 24 з чотирьох десятків ударних дронів типу Shahed, запущених російськими військами з курської області та з району приморсько-ахтарська в рф, та ракету Х-59 із повітряного простору окупованої частини Херсонської області.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ізраїльські війська оточили місто Газа - начальник штабу ЦАХАЛ

     • 162412 переглядiв

    На Донеччині росіяни поранили ще трьох людей

     • 110913 переглядiв

    Над Кіровоградщиною вночі збили ракету Х-59 та низку "шахедів" - ОВА

     • 166174 переглядiв