tsiiei-nochi-u-lutsku-stavsia-zbroinyi-napad-na-post-okhorony-mistsevoho-ttsk-ok-zakhid

Цієї ночі у Луцьку стався збройний напад на пост охорони місцевого ТЦК - ОК “Захід”

 • 29723 переглядiв

Вночі 27 серпня невідомий відкрив вогонь по посту охорони Луцького ТЦК, поранивши старшого солдата. Військові відкрили вогонь у відповідь, злочинець втік, його розшукують правоохоронці.

В ніч на 27 серпня невідомий відкрив вогонь по посту охорони Луцького ТЦК. Поранень зазнав старший солдат, який наразі знаходиться на лікуванні у госпіталі. Про це повідомляє Оперативне командування "Захід", передає УНН.

Деталі

27 серпня вночі невідомий відкрив вогонь по посту охорони Луцького ТЦК. У результаті нападу був поранений старший солдат М., який зараз знаходиться на лікуванні у госпіталі. Солдати роти охорони, які у цей час несли службу, діяли рішуче згідно обставин і відкрили вогонь у відповідь. Злочинцю вдалося втекти з місця події. Зараз його розшукують правоохоронці

- йдеться в повідомленні.

В ОК наголосили, що ТЦК - це режимний обʼєкт, у випадку загрози життю військовослужбовців - вони відкриватимуть вогонь на ураження.

Військовослужбовці, які вчора перебували на посту охорони, - це військові із бойовим досвідом яких, після поранень перевели на службу до Луцького ТЦК. Всі вони - місцеві, які героїчно пішли захищати нашу землю із самого початку російського вторгнення. Вони отримали поранення і були переведені на службу в тил

- додали в ОК.

Нагадаємо

В Нацполіції раніше заявили, що у Луцьку вночі сталася стрілянина - невідомий відкрив вогонь по військовослужбовцях, військові відкрили вогонь у відповідь. В дію було введено спеціальну поліцейську операцію.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі