tsentr-stratkomu-poyasniv-dlya-chogo-rf-zapustila-feyk-pro-plan-ukrayinskogo-kontrnastupu

Центр страткому пояснив, для чого рф запустила фейк про "план" українського контрнаступу

 • 646884 переглядiв

Цитата

«Великого розголосу набув вкид зі зливом нібито секретних планів США та НАТО щодо українського контрнаступу. Одразу ж було з’ясовано, що це фотошоп. Цей вкид підігрує найголовнішому кремлівському наративу – не ЗСУ ведуть з росіянами війну, а Пентагон. росіяни наполягають, що саме американці займаються плануванням контрнаступу, а не українці», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що ще один наратив – це «Захід веде цю війну з росією до останнього українця».

«Однак те, що втрати у фейковому «плані» відредаговані, видно навіть неозброєним оком. Натомість, задокументована кількість російських втрат офіційно перевищила втрати афганської і двох чеченських війн», - зазначається в повідомленні.

Центр стратегічних комунікацій наголошує, що цей вкид датований початком минулого місяця, але з’явився і був так шалено розкручений пропагандою тільки тепер, "бо у москві настільки розгублені з приводу планів українського контрнаступу, що судомно шукають їх навіть у ЗМІ".

Доповнення

Представник Генерального управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов повідомляв, що злиті в мережу так звані "засекречені військові документи" США та НАТО про контрнаступ ЗСУ є "підробкою" та "спецоперацією" російських спецслужб.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Експорт електроенергії відновлюється із 11 квітня - Укренерго

     • 691850 переглядiв

    Рада повернула 30 тис. грн доплат військовим

     • 3693709 переглядiв

    Лікарі розповіли про стан здоров'я Берлусконі

     • 913504 переглядiв