tse-ofitsiyniy-voyenniy-zlochin-v-op-vidreaguvali-na-sudilische-rf-nad-zakhisnikami-z-azovstali

"Це офіційний воєнний злочин": в ОП відреагували на судилище рф над захисниками з "Азовсталі"

 • 2245975 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. Радник голови Офісу Президента України Михайло Подоляк відреагував на "суд", який росія чинить над українськими захисниками з "Азовсталі". Про це він написав на своїй сторінці у Twitter, пише УНН.

Цитата

"Фотографії судилища, яке влаштовують у Ростові над захисниками Азовсталі, не викликають нічого, крім огиди. Лощені прокурори та виряджені присяжні з блискучими посмішками "судять" хлопців та дівчат, що нагадують скелети після концтабору і тортур. Подібні знущання над комбатантами – це офіційний воєнний злочин, який має отримати належну оцінку МКС. І так, скажіть, чи хтось бачить в залі представників Міжнародного Комітету Червоного Хреста?", - написав Подоляк.

Фотографії судилища, яке влаштовують у Ростові над захисниками Азовсталі, не викликають нічого, крім огиди. Лощені прокурори та виряджені присяжні з блискучими посмішками «судять» хлопців та дівчат, що нагадують скелети після концтабору і тортур. Подібні знущання над комбатантами… pic.twitter.com/qUZGVrjQ8J

— Михайло Подоляк (@Podolyak_M) June 15, 2023

Нагадаємо

В росії розпочався так званий "суд" над 22 українськими полоненими військовими з "Азовсталі", які захищали Маріуполь та потрапили у полон у травні 2022 року.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни обстріляли Зеленівку на Херсонщині, є жертва

     • 675732 переглядiв