tse-ne-nasha-vidpovidalnist-zelenskiy-pro-vbivstvo-duginoyi

Це не наша відповідальність: Зеленський про вбивство дугіної

 • 135492 переглядiв

КИЇВ. 23 серпня. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що вбивство дочки ідеолога "русского мира" дар'ї дугіної не є відповідальністю України. Так Зеленський прокоментував звинувачення росії щодо вбивства пропагандистки дугіної під час брифінгу, передає УНН.

Цитата

"Це точно не наша відповідальність, це не громадянка нашої держави, нас вона ( дугіна – ред.) не цікавить. І вона не знаходиться на території України, окупованої або тимчасово окупованої", - сказав Зеленський.

Доповнення

Як повідомляє російська служба BBC, у вбивстві дочки ідеолога "русского мира" дар'ї дугіної фсб рф підозрює українські спецслужби. У Центрі страткому зазначили, що такі звинувачення бездоказові і є частиною інформаційної війни.

В “Азові” заявили, що жінка, ім'я та військове посвідчення якої опублікувала фсб рф у своєму звіті з приводу розслідування вбивства дочки олександра дугіна, не має жодного стосунку до полку "Азов" і ніколи не належала до цього підрозділу.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що посвідчення нібито військовослужбовця Національної гвардії України Наталії Вовк — підробка. Як підтвердження своїх слів він виклав посвідчення військовослужбовця НГУ маргарити симоньян.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Це не наша відповідальність: Зеленський про вбивство дугіної

     • 135492 переглядiв

    Швеція анонсувала додатковий пакет допомоги Україні

     • 267009 переглядiв

    Зеленський: про переговори з росією не може бути й мови

     • 179974 переглядiв