trofey-i-golovniy-bil-odnochasno-the-washington-post-rozpovili-pro-problemi-iz-zakhoplenoyu-rosiyskoyu-tekhnikoyu

“Трофей” і “головний біль” одночасно – The Washington Post розповіли про проблеми із захопленою російською технікою

 • 541367 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Сотні захоплених російських танків та іншої військової техніки одночасно являються і “трофеями”, і “головним болем”, адже потребують ремонту. Про це пише The Washington Post, передає УНН.

Деталі

Як повідомляє The Washington Post, значна частина захопленої ворожої техніки потребує ремонту. У результаті обладнання чекає на ремонтних майданчиках по всій країні, допоки не знайдуться деталі для непрацюючих частин.

Боєць танкового підрозділу 25-ї десантно-штурмової бригади Вадим Устименко розповів виданню про складнощі із захопленою технікою.

Цитата

«Та техніка, яку можна було просто запустити або вимагалося лише кількох хвилин роботи, можна було перерахувати на пальцях рук. Та, що потребували ремонту і врешті-решт запрацювала становила приблизно 30%. Близько 50% – це сміття, яке потребує дуже багато роботи», – повідомив військовий.

Нагадаємо

Генштаб повідомив, що рашисти збільшили обсяги перевезення залізничним транспортом особового складу, військової техніки та боєприпасів до районів ведення бойових дій.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Німеччина планує змінити посла в росії у 2023 році - Spiegel

     • 338750 переглядiв